Kampanja voimassa marraskuun 2018 loppuun 

Pyydä talotarjous!

SAAT TARJOUKSEN MUKANA KATTAVAN LASKELMAN KOKONAISKUSTANNUKSISTA

Teemme sinulle yksityiskohtaisen, Talo2000 ¬nimikkeistön mukaiseen, kokonaiskustannuslaskelman, kun pyydät tarjouksen ennen marraskuun loppua. Eritellystä kustannuslaskelmasta on sinulle hyötyä, kun teet hankintoja tulevaan taloosi tai käyt lainaneuvotteluja.  Lue lisää Talo2000 kokonaiskustannuslaskelman sisällöstä >>
Lähin Jämerä-myyjä >

Lähetä tarjouspyyntö >

Katso arkkitehtien idealuonnoksia >

Tuhansien eurojen syysetu voimassa marraskuun loppuun!

syyskampanja 2018

Tarjoamme syysetuna veloituksetta talosi rakennesuunnittelun tai vaihtoehtoisesti kevyiden väliseinien materiaalit (kevytbetoniset väliseinälaatat). Etu edellyttää asennetun talotoimituksen tai laajan materiaalipaketin tilaamista 30.11. mennessä ja talotoimituksen alkamista ennen huhtikuun 2019 loppua.

EDUN ARVO ON NOIN 3 000-5 000 € TALON KOON MUKAAN

Etu koskee uusia tilauksia, eikä sitä voi vaihtaa tai lisätä muihin alennuksiin. Edun arvo kirjataan tilaussopimukseen ja se hyvitetään talotoimituksen viimeisen maksuerän yhteydessä.

Pätevä kivitalon rakennesuunnittelija

Jämerä-kivitalon rakennesuunnittelun tekevät kokeneet suunnittelijat, jotka tuntevat hyvin Jämerän rakennejärjestelmän. Näin kokonaisuus pysyy hallinnassa ja rakennevirheiden määrä minimissä. Tiedät heti rakennuslupavaiheessa vaadittavat rakennesuunnittelijan tiedot ja et joudu etsimään ummikkona pätevää kivitalon rakennesuunnittelijaa.

Väliseinät helposti kevytbetonilaatoilla

Jämerä-kivitalossa myös väliseinät ovat kiveä, samaa yksiaineista karkaistua kevytbetonia, kuin muutkin Jämerän rakenteet. Väliseinät on nopea rakentaa mittatarkoista väliseinälaatoista ja aukkojen ylityspalkeista. Kevytbetonisia väliseinälaattoja käytetään myös yleisesti märkätilojen seinämateriaalina muissakin, kuin kivirakenteisissa taloissa.