RAKENTAJATARINOITA

 
Pirttihirmu&Marmoripossu rakentajablogi

Pirttihirmu&Marmoripossu rakentajablogi

Pirttihirmu&Marmoripossu blogista voit lukea ennakkoluulottoman pariskunnan ja koiran raksaelämästä ja valinnoista. Se on asenteesta kiinni!

"Olen myös huomannut, että jotta tätä rakentamisprojektia ylipäätänsä jaksaa päivästä toiseen, niin on kannattanut keskittyä niihin onnistumisiin ja edistymisiin; repiä niistä kaikki mahdollinen ilo irti ja yrittää taasen vääntää väistämättömistä epäonnistumisista jonkinlaista kuivaa huumoria, jonka kulauttaa ehkä kylmällä olusella tai viinilasillisella kurkusta alas."

Blogiin >

 
Upea talo Kaarinassa merinäkymillä

Upea talo Kaarinassa merinäkymillä

Rinnetontti ratkaisi talon muotokielen, ja se selkeytti myös toimintojen sijoittelun eri kerroksiin. Nyt kolmikerroksisessa kodissa nautitaan perhepäivällisiä keskikerroksen upeissa maisemissa ja alakerran lasiovien kautta siirrytään suoraan uima-altaalle. Ylimpään kerrokseen omaan rauhaansa sijoitettiin yksityisimmät tilat.

Lue lisää >

 
Puuverhoiltu kivitalo meren rannalla

Puuverhoiltu kivitalo meren rannalla

Merenpoukamaan, omaan rauhaan on rakennettu kallionharmaa, lautaverhoiltu kivitalo. Alun perin kesäasunnoksi suunniteltu, mutta perheelle niin rakas, että varsinaisesta kodista luovuttiin muutama vuosi sitten ja muutettiin ympärivuotisiksi asukkaiksi tänne luonnon helmaan.

Lue lisää >

 
Kauniisti valaistu talo Kokkolassa

Kauniisti valaistu talo Kokkolassa

Unelmilla on joskus taipumus toteutua. Ylisen perheelle rakennettiin iso kivitalo Kokkolaan muutama vuosi sitten. Arkkitehdin suunnitelmien pohjana oli tarkoin harkittu tyyli, johon saatiin ideoita ylellisistä hotelleista.

Lue lisää >